Bättre nu

Vill bara inflika med att jag mår bättre nu. Datorn var seg som sirap igår, men efter att min man rensade bort en massa program som startade automatiskt när man startar datorn, så fungerar datorn toppen igen.

Har dock inget kul att skriva om, har hamnat i en tillfällig svacka – är som sagt inte bästa tiden på året för mig nu. Men om ett par dagar vänder det!!

Ni kan besöka min yngsta dotters blogg när ni redan har varit hos mig. Försök få det till en vana att besöka (ja, även att kommentera) hennes blogg också wink Hon har ärvt min foto hobby, så gillar ni fotobloggar, så gillar ni säkert hennes blogg också.

Related Posts with Thumbnails

Postad i Blogg | 15 kommentarer

15 kommentarer

 1. Micke 27 Dec 2009 kl. 07:19

  Ja, det är lätt man får massa ”skit” i autostart efter installerat program. Men jag brukar rensa där lite och höll på städa 3 datorer här hemma igår med CCleaner: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ och degraggade dem med Defraggler: http://www.filehippo.com/download_defraggler/ så då går de ännu bättre.

  Idag blir det en slödag om jag inte måste ut och skotta.. det verkar snöat en del under natten!

 2. mitha 27 Dec 2009 kl. 09:13

  Kramar hoppas du snart piggar på dig igen!

  KRAM heart

 3. thile 27 Dec 2009 kl. 10:09

  Jeg er glad du føler deg bedre wink
  Jeg gillar både din blogg og din yngste datter’s blogg balloon

  Ha en fin dag.

  Klem

 4. Annika 27 Dec 2009 kl. 11:20

  Vad skönt att du mår bättre nu
  Kramizar på dig vännen heart

 5. Linda 27 Dec 2009 kl. 11:07

  Tänker på dig, gumman!

  Kraam heart

 6. Anette 27 Dec 2009 kl. 12:25

  God fortsättning på dig och hela familjen.

  Själv ska jag nu ut och tampas med lediga S-holmare……

  Ha en bra dag…

  Kramis…

  Pippi svarar:

  Kan tänka mig det är mkt folk ute även hos er. Själv undviker jag trängslen i den mån jag kan

  God fortsättning heart

 7. Sara 27 Dec 2009 kl. 14:06

  Jag längtar också efter ljuset. Här är det kol svart hela tiden… Kram Sara

 8. thinki.se 27 Dec 2009 kl. 18:02

  Skönt att det är lite bättre. Jag ska jobba igen nu, så här är det typ blääääh.

  Kraaam.

 9. emy 27 Dec 2009 kl. 18:11

  Tack för att du gör reklam på min blogg! wohoo

 10. Sara 27 Dec 2009 kl. 18:33

  Skönt att du mår bättre nu. Kram!

 11. HelenaW/Waneleha 27 Dec 2009 kl. 22:33

  Härligt att höra att du mår bättre. Jobbigt när datorn segar sig. Jag har något knas för min dator ”kraschar”/startar om och säger att den återställts efter ett allvarligt fel, när jag stoppar i USB-minnet. Din man kanske vet vad problemet är då?
  Jag har varit in på din yngsta dotters egna domän och kommenterat. Den är jättefin.
  Jag har inte riktigt beslutat mig för vad min dotter ska få när hon fyller år än.

  Kramizar!
  //

  Pippi svarar:

  Har frågat honom ang. USB. Uppdatera dina drivrutiner för USBn.

 12. Hanna 28 Dec 2009 kl. 01:16

  Skönt att du mår bättre!!! yes Jobbigt med en seg dator, men skönt att det gick att fixa så lätt… yes

 13. Emma 28 Dec 2009 kl. 10:41

  Är glad att du mår bättre! Min dator är väldigt seg ( Man kanske skulle ”städa” den. Kraam

Kommentera

Läs detta innan du skriver!

» Alla kommentarer granskas innan de blir godkända.
» Jag svarar oftast på kommentarer här, inte i din blogg. (Svaret kommer som mail till dig.)
» Kommentarer om elakheter, bloglovin, div. reklam, tävlingar och frågestunder raderas.
» Alla foton är tagna av mig. Vill du låna/köpa? Kontakta mig i så fall.

angel sunny celebrate zzz melt eat kissing sweatdrop lol thinking rolleyes confused no yes wavey spin down up clap sorry hugs cry yummy yuck cursing yawn wink upsidedown tongue stress smile shock secret sad doh mad grumpy grr grin frown evil dead cute glasses cool blush blank wohoo biggrin poskagg christmas pumpa sverige gift balloon rain snow sun dove kitten fjaril bee piga star springy rose kiss heart lightbulb tv film music food fraga utrop

« ­ ­ ­ ­|­ ­ ­ ­ »